Over ons


De basis van HdV Groentesnijbedrijf is een sterk kwaliteitsbewustzijn.
Toen de klanten veranderden van individuele consumenten in grootkeukens, supermarkten en de voedingsindustrie kozen we voor schaalvergroting, maar de manier van werken bleef gehandhaafd.

Verse  producten: puur natuur
Vandaar dat we bij HdV nog steeds uitmunten door een absoluut verse aanvoer van eerste klas groenten die binnen een  gesloten koelketen worden verwerkt tot alle mogelijke gebruiksklare porties van 50 gram tot 5000 kg.

De verse grondstoffen worden ‘s nachts aangevoerd en binnen een tijdsbestek van 12 tot 24 uur verwerkt tot halffabrikaat of eindproduct en bij onze afnemers aangeleverd.

Deze korte periode is noodzakelijk omdat zo goed als al onze producten vrij zijn van conserveringsmiddelen en geen gebruik wordt gemaakt van gammabestraling. De houdbaarheid van de verse producten is daardoor beperkt tot maximaal 4 á 5 dagen.

Klantgerichte producten
Dat is overigens de enige beperking die wij ‘opleggen’ aan onze afnemers. Want voor het overige bepalen de klanten het product.

We leveren in alle mogelijke samenstellingen, portioneringen en verpakkingen, klaar voor gebruik als halffabricaat of als eindproduct.
Share our website